Financiering

Voor het financieren van uw auto, motor, caravan of ander object heeft u verschillende financieringsmogelijkheden. Door onze samenwerking met meerdere banken weet u zeker dat u het beste voorstel ontvangt. We vergelijken namelijk meerdere voorstellen met elkaar en sturen de meest gunstige naar u toe.

Persoonlijke lening

De meest gebruikte leningsvorm voor een auto is een persoonlijke lening. U weet met deze leningsvorm precies waar u aan toe bent. Een persoonlijke lening heeft een vast maandbedrag, een vaste rente en vaste looptijd. U kunt de lening altijd geheel of gedeeltelijk vervroegd aflossen. Het is verstandig om de maandelijkse aflossing in overeenstemming te brengen met de verwachte gebruiksduur van het aan te schaffen object. De looptijd van een Persoonlijke Lening kan variëren tussen 12 en 180 maanden.

De voordelen

Een vaste looptijd

Een vast maandbedrag.

Een vaste rente.

Vervroegd aflossen mogelijk.

Slottermijn financiering

Wanneer u om de paar jaar een andere auto of motor wenst te kopen en ook een lage maandtermijn wilt betalen is een slottermijn wellicht een goede optie. Met een slottermijnfinanciering wordt rekening gehouden met de toekomstige waarde van de het aan te schaffen object. Over de slottermijn betaalt u alleen rente, waardoor de maandtermijn aanzienlijk lager wordt.

Aan het einde van de looptijd dient de slottermijn te worden betaald:

  • U behoudt de auto/motor/caravan en betaalt het slottermijn in één keer af.
  • U behoudt de auto/motor/caravan en financiert het slottermijn door.
  • U ruilt de auto/motor/caravan in en lost daarmee (geheel of gedeeltelijk) het slottermijn af.

Kunnen we je helpen?

Heb je nog vragen over een financiering bij Royaallease? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Eén van onze specialisten staat je graag te woord!