Persoonlijke lening

Vaste looptijd, vaste rente en een vaste maandtermijn

Wilt u graag uw koophuis verbouwen, een nieuwe keuken of auto aanschaffen? Met een Persoonlijke Lening kunt u in één keer het totaalbedrag lenen, waarbij u vooraf precies weet wanneer u klaar bent met aflossen. Dit soort lening is zeer geschikt om te gebruiken voor de aanschaf van goederen met een beperkte levensduur. De looptijd kan dan worden aangepast aan de levensduur van de aanschaf. U krijgt de volledige beschikking over het afgesproken bedrag en legt elke maand een vast bedrag opzij voor de lening. Met andere woorden, dit is een vorm van ‘achteraf sparen’ en bovendien kunt u gelijk gebruikmaken van uw aankoop.

Bij een Persoonlijke Lening verandert de rente niet. Elke maand betaalt u precies hetzelfde bedrag. U mag zelfs altijd meer terugbetalen dan het overeengekomen maandbedrag, dit kost u niets extra. Deze garantie krijgt u als klant van Royaalkrediet. Belt u gerust met een van onze medewerkers voor een scherpe leenofferte.

Voordelen van een Persoonlijke Lening

  • U krijgt in één keer de beschikking over het totale bedrag van uw lening
  • De rente staat gedurende de hele looptijd vast bij deze vorm van krediet
  • Het maandbedrag is gedurende de looptijd altijd hetzelfde
  • Tussentijdse renteschommelingen hebben geen invloed op uw lening
  • Op het einde van de afgesproken looptijd is er geen restschuld bij deze vorm van lenen

Hebt u reeds een Persoonlijke Lening lopen bij een ander bedrijf en wilt u deze oversluiten? U kunt dat met een gerust hart overlaten aan Royaalkrediet. Wij helpen u vakkundig met gunstige financiële voorwaarden, duidelijkheid en zekerheid. Wij hebben een gratis aflosservice en zeggen uw huidige lening(en) voor u op. Bovendien regelen wij voor u de oversluiting naar één lening met lage kosten. Informeer eens vrijblijvend naar de vele mogelijkheden. We zijn u graag van dienst.

Nieuw binnen gekomen occasions

Ons leasevoorraad wordt dagelijks vernieuwd