Doorlopend krediet

U heeft altijd geld achter de hand

Een Doorlopend Krediet is in veel gevallen een geschikte en flexibele oplossing wanneer u op korte termijn geld nodig hebt voor een of meerdere grote uitgave(n). Bijvoorbeeld: uw wasmachine gaat onverwachts kapot of de gezinsauto begeeft het plotseling. Dan is het gewoon praktisch om wat extra geld achter de hand te hebben. Ons Doorlopend Krediet geeft u deze financiële ruimte. Als u precies weet hoeveel geld u nodig hebt, dan kunt u met Royaalkrediet overeenkomen dat u eenmalig gebruikmaakt van uw krediet. U neemt dan in één keer het totale bedrag op. Misschien weet u nog niet precies hoeveel geld u wilt lenen of nodig hebt? Dan kunt u ook met ons afspreken dat u meerdere malen gebruik mag maken van uw Doorlopend Krediet.

Wanneer kiest u voor het Doorlopend Krediet?

  • Boetevrij aflossen en vrij opnemen (binnen de limiet)
  • Als u op -heel- korte termijn geld nodig hebt voor een of meerdere (grote) uitgave(n)
  • Als u een variabele rente wilt (deze ligt meestal lager dan bij een vaste rente)
  • Als u extra geld achter de hand wilt hebben voor onverwachte uitgaven

U kunt het Doorlopend Krediet eenvoudig online bij ons aanvragen. Berekent u eerst hoeveel u kunt lenen en welke lening het best bij uw persoonlijke situatie past. U kunt dan direct een lening afsluiten. Of vraag een adviesgesprek aan, we staan met raad en daad voor u klaar. Altijd een persoonlijk advies, toegespitst op uw mogelijkheden.

De limiet van een Doorlopend Krediet bij Royaalkrediet is minimaal € 2.500,– en maximaal € 75.000,–. De limiet die wij met u afspreken is afhankelijk van inkomsten, lasten en persoonlijke omstandigheden. N.B. Als u een bijstands- of werkloosheidsuitkering heeft dan kunt u géén doorlopend krediet aanvragen.

Voordelen van een Doorlopend Krediet

  • Reeds afgeloste bedragen kunnen weer worden opgenomen bij dit krediet
  • U betaalt alleen rente over het opgenomen bedrag van uw lening
  • U ontvangt elke maand een overzicht van uw doorlopend krediet
  • Extra aflossingen kunnen onbeperkt plaatsvinden en zijn boetevrij bij een doorlopend Krediet

Nieuw binnen gekomen occasions

Ons leasevoorraad wordt dagelijks vernieuwd