Autolening

Particulieren die een lening wensen met een auto als zekerheid

Geld lenen in de vorm van een autolening, oftewel prive lease is geld lenen tegen een vaste lage rente en vaste looptijd van de lening. In tegenstelling tot het doorlopend krediet moet bij een prive lease de gehele kredietsom van de lening in één keer opgenomen worden en kunnen reeds ingeloste bedragen op de lening niet meer opgenomen worden. In de meeste gevallen zal de kredietsom rechtstreeks worden overgemaakt naar de dealer.

Wel is het mogelijk om bij prive lease een zogenaamde slottermijn in te bouwen. Dit betekent dat een gedeelte van de kostprijs van het object niet zal worden afgelost. Dit bedrag is dan na afloop van de looptijd nog in 1x te voldoen of opnieuw mee te financieren in een nieuwe lening. U betaald gedurende de looptijd van de lening wel rente over dit bedrag.

Kiest u voor de lening variant prive lease, dan kiest u voor zekerheid: U weet van te voren exact wat de totale rente kosten over de looptijd van de lening zullen zijn, evenals de exacte looptijd van de lening. Kiest u voor een prive lease dan stellen wij in samenspraak met u de maandtermijn en de looptijd van de lening vast.

Bij een prive lease is net zoals bij een doorlopend krediet tussentijds aflossen of inlossen op de lening mogelijk, echter is dit niet boetevrij. Bij het vervroegd af lossen van de prive lease betaalt u tussen de 0.5% en 1.0% aan kosten.

Het gegeven dat bij Autoleningafsluiten.nl het rentepercentage voor een prive lease nagenoeg even laag is als bij een doorlopend krediet of een persoonlijke lening, maakt dat geld lenen in de vorm van een prive lease in vele gevallen een voordelige én verantwoorde keuze zal zijn!

De prive lease is als lening uitermate geschikt wanneer u geld gaat lenen voor de aanschaf van een auto, motor of caravan.

Nieuw binnen gekomen occasions

Ons leasevoorraad wordt dagelijks vernieuwd