Particulier krediet

Geld lenen in de vorm van een autolening, oftewel prive lease is geld lenen tegen een vaste lage rente en vaste looptijd van de lening. In tegenstelling tot het doorlopend krediet moet bij een prive lease de gehele kredietsom van de lening in één keer opgenomen worden en kunnen reeds ingeloste bedragen op de lening niet meer opgenomen worden. In de meeste gevallen zal de kredietsom rechtstreeks worden overgemaakt naar de dealer.

Wel is het mogelijk om bij prive lease een zogenaamde slottermijn in te bouwen. Dit betekent dat een gedeelte van de kostprijs van het object niet zal worden afgelost. Dit bedrag is dan na afloop van de looptijd nog in 1x te voldoen of opnieuw mee te financieren in een nieuwe lening. U betaald gedurende de looptijd van de lening wel rente over dit bedrag.

Kiest u voor de lening variant prive lease, dan kiest u voor zekerheid: U weet van te voren exact wat de totale rente kosten over de looptijd van de lening zullen zijn, evenals de exacte looptijd van de lening. Kiest u voor een prive lease dan stellen wij in samenspraak met u de maandtermijn en de looptijd van de lening vast.

Waarom particulier financieren?

  • Verantwoord geld lenen
  • Samenvoegen leningen vaak mogelijk
  • Zeer aantrekkelijke particuliere financieringstarieven
  • U bent en blijft economisch eigenaar van de auto
  • U bepaalt zelf uw maandbedrag wat u wilt betalen
  • Gratis en volledig vrijblijvend een offerte aanvragen 

Autolening berekenen

Om de auto of motor van uw dromen te kunnen kopen is het wellicht mogelijk dat u deze graag wilt financieren. Voor particulieren zijn er diverse mogelijkheden waaruit u kunt kiezen. Zoals prive lease, doorlopend krediet of een persoonlijke lening. Als zelfstandig ondernemer heeft u de mogelijkheid van financial lease.


/kredietforms/privatelease/formparts/widget-calculate.twig