Hoe kan ik financial lease aanvragen?

Financial lease aanvragen begint met het uitzoeken van uw droomauto

Financial lease aanvragen is eenvoudig, daar hoeft u maar een paar stappen voor te doorlopen. Het is belangrijk dat u goed weet welke auto u graag wilt rijden. Vervolgens hebben we een aantal financiële gegevens van u nodig en kunnen we de offertes in orde maken.

Tip: wij betalen het bedrag voor de auto aan de dealer, zodat u daar dankzij financial lease een vast bedrag per maand voor betaalt. U maakt echter zelf de proefrit en doet zelf de onderhandelingen. Wij zorgen ervoor dat de financiering in orde komt.

Klanten die ons vragen hoe ze financial lease kunnen aanvragen leggen we dat graag stap voor stap uit. We bieden uitstekende begeleiding, zodat u goed weet wat u kunt verwachten en hoe we u van dienst kunnen zijn.

De keuze voor uw droomauto

Financial lease aanvragen begint wat ons betreft met het uitzoeken van uw droomauto. Wat is de auto waar u graag in wilt rijden? U heeft de keuze uit beschikbare modellen uit voorraad, waarvan u meteen kunt zien wat de kosten per maand zullen zijn. En op zoek naar een ander model? Met onze lease-calculator kunt u eenvoudig berekenen met welke kosten u rekening dient te houden.

Het is de eerste stap om financial lease aan te vragen, zodat u goed weet waar u aan toe bent. Bereken of de auto van uw dromen betaalbaar is of wat de kosten zullen zijn van het model dat u als ZZP’er of MKB’er graag wilt rijden.

Belangrijke financiële gegevens

Zodra u de auto heeft uitgekozen is het van belang om de administratieve kant van de zaak in orde te maken. Dat is waar wij u goed bij kunnen helpen. U kunt financial lease aanvragen door ons aan te geven welk model u graag wilt rijden. Wij sturen u vervolgens het overzicht toe, van de documenten die we van u nodig hebben. U kunt dan denken aan:

Recente jaarcijfers van uw onderneming

Een kopie van de KvK-inschrijving

We gebruiken die gegevens om de offerte op te kunnen stellen. Bovendien doen we een credit check bij zowel het BKR als op basis van onze eigen gegevens. We zorgen er daarmee voor dat u geen onverantwoorde financiële risico’s zal lopen. We adviseren u graag over de betaalbaarheid van de auto op basis van financial lease, zodat u niet voor vervelende verrassingen komt te staan.

Financial lease aanvragen en snel wegrijden

Vervolgens kunt u naar de dealer. Zowel om een proefrit te maken als om de onderhandelingen over de prijs te doen. Akkoord met de deal? Wij betalen het bedrag aan de dealer en stellen met u het contract op voor financial lease. Dat betekent dat u meteen de sleutels in handen krijgt, om in de auto weg te rijden. U kunt op die manier financial lease aanvragen en de auto van uw dromen rijden, gewoon op basis van een vast bedrag per maand.

Nieuw binnen gekomen occasions

Ons leasevoorraad wordt dagelijks vernieuwd