Financial Lease

Financial lease: wat is het en hoe werkt het? En hoe verhoudt financial lease zich tot operational lease? Belangrijke vragen om een goede keuze te kunnen maken. Onze specialisten leggen het u graag uit. Financial lease is beschikbaar voor particulieren en zakelijke klanten. Met belangrijke operationele en fiscale voordelen. Zowel om de kosten voor de auto te spreiden over de gebruiksduur als voor de volledige controle over het gebruik van uw auto. Meer weten? Neem contact met ons op.

Bereken financial lease

Om de auto of motor van uw dromen te kunnen kopen is het wellicht mogelijk dat u deze graag wilt financieren. Voor particulieren zijn er diverse mogelijkheden waaruit u kunt kiezen. Zoals prive lease, doorlopend krediet of een persoonlijke lening. Als zelfstandig ondernemer heeft u de mogelijkheid van financial lease.


/kredietforms/financiallease/formparts/calculate-widget.twig
 

Wat is financial lease?

Want, wat is financial lease eigenlijk? Het is de mogelijkheid om de kosten voor de aanschaf van de auto te spreiden over de periode waarin u daar gebruik van maakt. Zonder verplichtingen voor een verzekering of het gebruik van een bepaalde garage. Met de vrijheid van het economische en juridische eigendom. Dankzij financial lease hoeft u niet jaren voor een auto te sparen of kunt u zakelijk voorkomen dat u daar uw (complete) werkkapitaal voor hoeft in te zetten.

Hoe werkt financial lease?

En hoe dat werkt? Financial lease werkt relatief eenvoudig, omdat er sprake is van een transparant contract. U kunt aangeven welke auto u wilt financieren, hoe lang u daar gebruik van denkt te maken en wat de te verwachten restwaarde zal zijn. Aan de hand daarvan kunt u een voorstel voor financial lease laten maken.

Na ondertekening van het contract voor financial lease kunt u meteen wegrijden in de auto van uw keuze. Zonder dat u daar de volledige aanschafwaarde voor hoeft te betalen, want die wordt betaald vanuit de financiering. U betaalt vervolgens maandelijks een vast bedrag voor de aanschaf van de auto, gedurende de te verwachten gebruiksperiode.

Op die manier is financial lease voor  zakelijke klanten een aantrekkelijke keuze. U kunt de kosten voor de aanschaf spreiden over de gebruiksduur, waardoor het niet nodig is om die in één keer op te brengen. Ondertussen bent u met financial lease economisch eigenaar van de auto. Na afloop van het krediet bent u zowel juridisch als economisch, net als wanneer u de auto zou kopen.

Bijtelling en aanvragen

We leggen u graag meer uit over financial lease en bijvoorbeeld de gevolgen voor de bijtelling of eventuele belastingvoordelen. We kunnen u helpen een leasecontract aan te vragen en u adviseren over de mogelijkheden. We leggen graag de verschillen voor particuliere en zakelijke klanten uit of helpen u de lease te berekenen met onze calculator. Op die manier heeft u alle belangrijke informatie over financial lease en de kosten tot uw beschikking. Wij zorgen ervoor dat u niet voor verrassingen komt te staan.

Meer weten over financial lease of een vrijblijvende prijsopgave laten maken? Neem contact met ons op, we horen graag van u.

Waarom financial lease?

  • Mogelijk recht op rente- en investeringsaftrek
  • Terugvordering van het btw over het aanschafbedrag
  • Zeer aantrekkelijke financial lease tarieven
  • U bent en blijft economisch eigenaar van de auto
  • U bepaalt zelf uw maandbedrag wat u wilt betalen
  • Gratis en volledig vrijblijvend een offerte aanvragen